Ruu aloitti oman suuren seikkailunsa ja samalla pitkän kotimatkansa parisen viikkoa sitten vasta-ainetestien valmistuttua. Sopeutuminen uuteen laumaan ja elämään on ainakin kuvien ja kuullun perusteella sujunut ongelmitta, jokaisessa kuvassa kameraan katsoo naurava harmaa koira ja sehän se tärkeintä on :) Meille jäi ikävä, se on pakko tunnustaa,  mutta helpottavaa on tieto että parempaa kotia Ruu tuskin olisi voinut saada. Ja kuka tietää, ehkä me vielä joskus nähdään mikäli Malinin lauma suuntaa talvella korkeanpaikan leirille ;)

Ruu uuden laumansa kanssa veneilemässä jossain päin Nauvon saaristoa (kotimatka vasta vähän yli puolenvälin...)

 

Rukan päällä, viimeisen kerran Kuusamon maisemissa taas vähään aikaan. Kiitos kuvista Malin!

 

Kenna käväisi Oulun KV-näyttelyssä, sateisen päivän ja pitkän odotuksen jälkeen tuloksena oli käyttöluokasta eh. Tuomarin linja oli kyllä käynyt jo uroksia katsellessa selväksi, tiedämmepä sitten jatkossa paremmin ;) Paljon kiitoksia Ellulle Kennan esittämisestä ja Johanna Miettiselle kuvasta!

Muutoin elo Piilopoluilla jatkuu rauhaisana. Odottelemme syksyä ja säiden viilenemistä, tällä kertaa vähän muistakin syistä kuin "vain" siksi että päästäisiin treenikautta aloittelemaan ;)