Nyt on sitten virallisesti ilmoitettu huligaaniosasto Jerisjärven kisoihin. Harmi kyllä vain sprinttiluokkaan (3 x 12 km), mutta näillä tämän talven treenikilometreillä ei mielestäni oli keskimatkalle mitään asiaa. Kaksi lenkkiä koirat ehkä olisivat keskimatkaa jaksaneet kipitelläkin, mutta tuskin kolmatta. No, aivan sama, kunhan nyt vain pääsen lähtölinjalle ja kisatunnelmia fiilistelemään. Miltei kahden vuoden tauon jälkeen ei millään malttaisi odottaa :) Tunnelmat lienee samanlaiset myös koiratarhassa :)

 

Valmiina lähtöön

Tavoitteena on tulla kaikkina kolmena päivänä maaliin ja pitää hauskaa. Haaveena lisäksi on, että tulisimme terveiden koirien kanssa kotiin ja tänä vuonna mieluusti välttäisimme kaikenlaiset kisapöpöt, erityisesti kennelyskän. Olen jotenkin ylitraumatisoitunut tuon kennelyskän kanssa - jopa siinä määrin että Aksu, joka on koko kauden ollut terve ja juossut hyvin, ei lähde kisoihin koska pelkään liikaa sen sairastuvan.

Vielä ei ole varmuudella lyöty lukkoon muita kisasuunnitelmia kuin tämä Jerisjärvi. Todennäköisesti ohjelmassa on ainakin Kiimingin sprintti maaliskuun puolivälissä ja siihen väliin ehkä joku pidempi kisa, mikäli taustajoukot ovat myötämielisiä. Katsotaan, katsotaan... :)

Nähdään taas!

 

Nähdään taas!