Tuo minun pikku-kelpie. Ohjaajan jännityksestä huolimatta se tokoili tänään Allan Aulan tuomaroimana aivan reippaasti ykköstuloksen 189/200, luokkavoitto ja kp :) Jonkin verran Pate paineistui minun omituisesta käytöksestäni mutta onneksi loppua kohden aloin itsekin vähän enemmän vapautua ja viimeisissä liikkeissä alkoi olla jo ihan sitä oikeaa fiilistä. Molemmissa seuraamisissa perusasennot olivat hitaat ja ekassa jouduin antamaan lisäkäskynkin. Luoksetulo tultiin ravilla, ilmeisesti Pate vieläkin vähän rauhoitteli ylikierroksilla olevaa ohjaajaa. Jäävät liikkeet olivat mainiot, paitsi maahanmenossa Pate tarvitsi lisäkäskyn istumiseen. 

Tällainen pisterivi saatiin aikaiseksi:

Luoksepäästävyys 10

Paikalla makaaminen 10

Seuraaminen kytkettynä 9

Seuraaminen vapaana 9

Liikkeestä maahanmeno 9

Luoksetulo 9

Liikkeestä seisominen 10

Estehyppy 10

Kokonaisvaikutus 10

yht. 189 p.

Tästä on hyvä jatkaa!

may09toko.jpg

Oli tarkoitus ottaa koko koe videolle, mutta kameran akut sanoivat tietysti yhteistyösopimuksen irti...  Vara-akkuja olisi ollut laukussa mutta enhän minä jännnitykseltäni muistanut siitä kenellekään mainita ;)

Pate ja Ellun labbis Nuka vastasivat kokeen parhaista pisteistä - Nukalle avoimesta 190 p. ja luokkavoitto myöskin. Lämpöiset onnittelut!

may09toko2.jpg

Tarkempi analysointi jääköön myöhemmäksi. Nyt on aika nauttia tämän viikon mahtavista tuloksista :) Sankari itse on jo syönyt pari siankorvaa, käynyt uimassa ja parhaillaan näyttää juoksevan Säteen kanssa pihaa ympäri. On se rankkaa tuo menestyminen ;)