Piilopolun kesää vietetään leikkien, retkeillen, uiden ja muuten vaan rentoutuen. Saareen ei olla tänä kesänä vielä päästy koiria juoksuttamaan, mutta eiköhän sitä jo parin viikon kuluttua uskalla.

Noki on nyt muuttanut takaisin Elinan luokse, tarhassa tuntuu tyhjältä ilman pientä herttaista Noksua. Yksi on joukosta poissa, mutta ei onneksi kovin kaukana :)

Flamjan kanssa on aloiteltu pikku hiljaa moottoroitujen ajoneuvojen kohtaamisia. Sehän pelkää kuollakseen moottorikelkkoja, josta syystä sitä ei käytännössä voi treeneissä pitää johtajana. Taaempana valjakossa on porukan tuki ilmeisesti sen verran suurempi, että silloin menee ohi -tosin yhä hyvin epäilevästi pälyillen. Nyt ollaan päästy jo vaiheeseen, jossa Flamu ihan reippaasti syö nameja metrin päässä käynnissä olevasta ruohonleikkurista. Seuraavaksi saa leikkuri lähteä liikenteeseen ja syksyn mittaan sitten vaihdetaan härveliä jossain vaiheessa siihen moottorikelkkaankin asti.

Pate on ollut viimeiset pari viikkoa myöskin kesälomalla. Tokoa ei oikeastaan ole treenattu ollenkaan, agilityakin vain hyvin maltillisesti. Lampaita ollaan käyty moikkailemassa muutama kerta, mutta mitään suurta syttymistä asian tiimoilta ei ole vielä näkynyt. Meillä on parhaillaan useammalla tyttösellä juoksut meneillään eikä Paten keskittymiskyky ole ollut aivan parhaimmillaan. Muutenkin se tuntuu nyt käyvän läpi jonkinlaista murkkuikää tai vastaavaa, niin parempi jättää kaikki tavoitteellinen toiminta hetkeksi pois kuvioista ja keskittyä pitämään hauskaa yhdessä ohjaajan kanssa.

Eilen käytiin kävelemässä Tuomaksen, Paten ja Viirun kanssa Konttaiselta Juumaan. Vähän jännitti, miten Viiru 10 v., jaksaa kuudentoista kilometrin matkan, mutta hyvin tuo teräsmuori kipitteli menemään. Alla kuva Konttaiselta.

 

kumpuv09f.jpg