Paten lonkkakuvaustuloksia odotellaan Kennelliitosta tälle viikolle tai ensi viikon alkuun. Sisaruksista nyt ainakin kaksi muutakin on käynyt aivan peräjälkeen kuvissa, Rapelle oli tulokset ehtineet tullakin ja parasta A-ryhmäähän sieltä oli tullut, toivottavasti meillekin!

Muutoin olemme ottaneet Paten kanssa tehokuurin seuraamisessa, jossa erehdyin jo kuvittelemaan, että huomattavaa edistymistä oli viimeinkin tapahtunut, kunnes menimme taas pitkästä aikaa yhteistreeneihin. Siellä treenikaverimme Elina vain totesi ykskantaan: "Ai, Pate on oppinut edistämään". *huoh* Siispä takaisin alkuun ja nyt harjoitellaan jälleen kerran sitä kuuluisaa yhtä (!!!) askelta. Kyllä se siitä, vielä jonain kauniina päivänä...

Maaliskuun 7.-8.päivä päästään Paten kanssa oikein tehovalmennukseen tokon osalta, kun saadaan paikalle ulkopuolinen kouluttaja ja tokotuomari pitämään koulutusviikonloppua. Josko sieltä saisi jotain vinkkiä ongelmakohtien ratkaisemiseksi?

Pujotteluakin harjoittelin Paten kanssa pitkästä aikaa viime viikonloppuna ihan alusta Susan Garrettin 2 x 2 -menetelmällä. Katselin youtubesta videoita ko. systeemistä ja pitihän sitä tietysti lähteä heti kokeilemaan. Ensituntuma oli oikein positiivinen, katsotaan miten sitten jatkossa. Voi tosin olla, että nyt ei kovin aktiivisesti tuota ehditä treenaamaan seuraavaan kuukauteen, kun huskien kisakausi on vielä kesken.

Huskyt ovat nyt juosseet viikottain yhden pitkän treenin 40-50 km ja kaksi tai kolme lyhyempää, lähinnä ajanpuutteen takia. Mielellään ajaisin sen vähintään kaksi pitkää treeniä viikkoon, mutta katsotaan nyt, mistä sitä ylimääräistä aikaa saisi revittyä. Seuraavat kisat tosin ovat Kiimingissä 15.maaliskuuta, 10 km neljän koiran luokassa, johon verrattuna nuo treenimatkat ovat ehkä hieman ylimitotettuja ;) Mutta ei auta nyt alkaa tekemään pelkästään vauhtitreenejä,  kun viikon kuluttua Kiimingin kisoista onkin jo vuorossa Raajärvellä Oinakka-ajot, eli keskipitkän matkan Suomenmestaruuskilpailut... Sinne todennäköisesti lähden kuuden koiran luokkaan, kokoonpanokin alkaa olla jo kutakuinkin valmiiksi mietitty, ellei mitään yllättäviä loukkaantumisia tule.