On etsinnässä. Pitkään sain kypsytellä tätä päätöstä mielessäni, ennen kuin lopulta olin valmis tunnustamaan itselleni tosiasiat. Eikä se vieläkään helppoa ole, mutta näin lienee parempi. Asialla ei ole kiire, Tiikeri viihtyy täällä edelleen oikein hyvin, kuin myös me sen kanssa.

MUTTA jos oikea ihminen sattuu kohdalle, Tiikeriä voi kysellä. Tiikeri etsii ulkoilevaa, luonnossa liikkuvaa ihmistä ja vähintään toista koiraa kaverikseen. Valjakossa se pystyy vetämään lyhyitä matkoja (alle 10 km), suksilla tai ahkiota pidempäänkin. Retkeilijälle Tikke olisi loistava koira, rakastaa kulkea mukana ja istuskella nuotiolla. Peruskoulutettu sen verran, että pystyy pitämään valvonnan alla pihalla ja metsälenkeillä vapaana, ja tulee hyvin luokse. Luonteeltaan poika on valtavan iloinen ja avoin, hyvin sosiaalinen niin toisten koirien, kuin ihmistenkin kanssa. Olemukseltaan kuin esikuvansa Nalle Puhin Tiikeri; hupaisa pomppiva kaveri, joka yleensä ensiksi tekee ja miettii vasta sitten. Opettelee mielellään uusia asioita ja esimerkiksi agilityhyppyjä ollaan kotipihalla vähäsen harjoiteltukin.

Tiikeri haluaisi omakotitaloon toisen koiran kaveriksi, yksikseen se ei ole koskaan ollut eikä varmasti viihtyisikään. Aivan ilmaiseksi sitä ei saa, mutta oikean ihmisen sattuessa kohdalle raha ei ole pääasia. Olen luopumassa Tiikeristä, koska tunnen että se ansaitsisi enemmän aikaa ja huomiota, kuin mitä tällä hetkellä pystyn antamaan. Mikäli kiinnostuit, yhteyttä voi alkuun ottaa sähköpostitse mari (at) piilopolku.net .