Meillä odotetaan.

Näin ensi hätään odotamme Kennan pikkuisia syntyväksi parin viikon sisällä, tänään käytiin ultrassa varmistamassa asian laita ja nyt sitten vaan katsellaan masun kasvua. Mutta eipä sentään Kenna ole ainut vatsan kasvattaja tässä osoitteessa; tuntuu tämä omakin pikkuiseni valtaavan tilaa yhä enemmän ja enemmän :) Tätä kaveria sentään pitää odotella vielä toukokuun alkupuolelle saakka... Edellämainituin verukkein joudun siis jättämään tämän vuoden rekikoirakisat välistä, vaikka mieli kisaurille aina tähän aikaan vuodesta kovasti tekeekin. Periaatteessa oma vointini on ollut koko ajan niin hyvä, että jonkun sprinttikisan olisi aivan hyvin voinutkin vielä ajella, mutta Kennan pentusten syntyessä taidamme molemmat vain keskittyä pitämään mahdollisimman hyvää huolta kaikista pikkuisistamme :)

Kenna ja Aksu tulossa maaliin Aarnivalakioissa 2009, kuva Jenni R.

Kennan pikkuiset oli piirretty paperille jo kauan sitten, jo oikeastaan silloin kun aloin miettiä sen tuontia Norjasta. Tämä toteutumisajankohta puolestaan oli neitokaisen omaa tuotantoa, mutta onneksi sentään pentujen isä ei paljoa paremmaksi olisi voinut muuttua; Aksu on näyttänyt kyntensä niin periyttäjänä kuin rekikoiranakin.

Patekin on muuten viimein ilmoitettu taas tokokokeeseen; 6. päivä helmikuuta olisi tarkoitus Kemijärvellä tarkistaa, millä tasolla nyt ollaan.  Koe pidetään onneksi lämpimässä liikuntahallissa, joten paleltumisvaaraa ei sentään pitäisi pienellä kelpipojallakaan olla.