Kävimme tänään koirien kanssa etsimässä lunta ja löytyihän sitä, kiitos Henkan hyvän vinkin. Riisitunturin alta Kuusamon ja Posion rajalta löytyi jo sen verran, että päästiin rekien kanssa liikkeelle. Meillähän on nyt huskien kanssa ollut viikon tauko, koska lämpöaalto toi mukanaan parin päivän vesisateet ja senhän nyt arvaa, miten käy silloin rekikelien. Koirat kävivät startissa "pikkuisen" kierroksilla, mutta matkaan päästiin ja mukavaa oli. Myös ohituksia pääsimme pitkästä aikaa harjoittelemaan Henkan valjakon kanssa. Oli palkitsevaa huomata, että kaikki nuoret huligaanit painoivat taakseen vilkuilematta ohitse. Noki oli omassa valjakossani Aksun parina johdossa saaden oikein hyvää kokemusta ja jatkaa toivoakseni taas itsevarmempana eteenpäin.
nov08tuomas.jpg
Tuomaskin pääsi ensimmäistä kertaa tälle talvelle jalaksille :)

nov08henkka.jpg
Henkka koirineen.

nov08henkka2.jpg

nov08patematkassa.jpg
Patekin hengaili taas matkassa mukana.

nov08tuomas2.jpg
Johdossa Shilo, Siren, keskellä Frigga ja Ruu, ja pyöränä Milou ja Tiikeri.

Täksi yöksi on luvattu viimein lumisateita; jospa sää pysyisi pakkasen puolella, niin pääsisimme huomenna taas "omalle" treenitiellemme Suolavaaraan. Meilläkin on nyt maa valkoisena, mutta vielä tarvittaisiin pikkuisen lisää että voitaisiin mennä reellä.
Olen kuluneella viikolla yrittänyt sitten keskittyä vähän enemmän Paten kanssa puuhailuun, tokossa ollaan maahanmenot saatu melkolailla kuntoon ja seuraamisessa opetellaan nyt kolmea-viittä askelta. Aika helposti Pate yrittää hakeutua vähän väljempään seuraamiseen, mutta naksun avulla ja tarkalla palkitsemispaikalla koetan saada sitä sheipattua oikeaan paikkaan. Ryhmätreeneihin ei nyt pariin viikkoon päästä omien työvuorojeni vuoksi, niin pitää yrittää edistyä täällä kotona ;)