... vaikka talvesta ja lumesta nautitaankin täysin siemauksin niin kauan, kuin tätä iloa riittää. Patekin osallistuu vähintään yhtä suurella ilolla kuin huskytkin, kuten oheisesta kuvasarjasta ehkä voi päätellä:

"Heitä lumipallo, heitä!"

Siellä se lentää...

"Putoa jo suuhuni!!"

Nyt onkin jo pyydystettävä uusi...

"Kenguruloikalla sen saan!"

"Näin on, taktiikka toimi", tuumii Pate ja haluaisi, että jos niitä lumipalloja heitettäisiin vielä kerran. Ja vielä. Ja vielä.

 

Lopetin työt viikko sitten ja pidän lomaa ainakin pääsiäiseen saakka. Tälle ajanjaksolle mahtuukin sitten paitsi pari pidempää koiravaljakkoretkeä, myös tehotreenausta Paten kanssa. Oman kerhon tokokoe olisi 23. toukokuuta ja sinne tähdätään alokkaaseen. Olen viime aikoina ryhdistäytynyt ja onnistunut tekemään täsmällisiä koulustussuunnitelmia eri liikkeisiin sekä myöskin poikkeuksellisesti jopa noudattanut niitä. Ja arvatkaa mitä? Niin yllättävää kuin se onkin, myös edistymistä vihdoin tapahtuu ;) Seuraaminen näyttää lopultakin jo seuraamiselta, vain kestoa pitää edelleen kasvattaa. Paikallaolo on hyvällä mallilla, ollaan tehty aika vaikeita häiriötreenejäkin jo. Tämän viikon on työn alla jäävistä liikkeistä maahanmeno sekä luoksetulon vauhti; Pate kyllä tulee nätisti mutta tiputtaa raville pari metriä ennen minua. Tosin tuon ei pitäisi olla iso ongelma korjattavaksi. Kyllä tämä tästä!

Viime viikonloppuna käytiin Fenriksen kanssa pyörähtämässä näyttelykehässä Kemijärvellä, ihan hyvät arvostelut poika sai vaikka tuloksena olikin se odotettu H, mihin sinällään olin aivan tyytyväinen. Patekin pyöri matkassa ja sai taas oikein hyvää häiriötreeniä tokokuvioihin.