Kerrankin meitä on myös viikonloppuna hellitty ihanan aurinkoisella ja kirkkaalla pakkassäällä. Treenikilometrejä on kertynyt mukavasti, pikku-Kenna juoksi eilen ensimmäisen nelikymppisen lenkin ja jaksoi hienosti! Tälle talvellehan se on muuten lähinnä mennyt viiden-viidentoista kilometrin treenejä, ja vasta hiljattain olen ottanut sitä mukaan pidemmille lenkeille. Eilispäivän kokoonpanona oli Aksu, Siren, Flamja, Kenna, Fenris ja Ruu; Tuomaksen valjakossa puolestaan Noki, Frigga, Shilo, Istna, Viti, Wimma ja Milou.

 

Uskollinen valjakon vahti...

.. joka viimein on myös oppinut matkustamaan reessä kun alkaa väsyttää ;)

Kotiin tultiin vasta tähtien syttyessä.

 

Tänään sitten päätimme välttää moottorikelkkareittejä; hiihtolonat ovat juuri alkaneet ja porukkaa kuulostaa reiteillä liikkuvan aivan riittävästi ilman sekaan änkeytyviä koiravaljakoitakin. Niinpä sitten laitoimme kymmenen koiraa reen eteen ja ajelimme reilun parikymmentä kilometriä jäätä pitkin. Fenris pääsi taas harjoittelemaan johtajakoiran tehtäviä ja hienosti sujui :)

 

 

Aarnivalakiat -sprinttikisaan on kaksi viikkoa aikaa. Siellä tulee Kenna juoksemaan ensimmäisen kilpailunsa Aksun kanssa johdossa, pyöräkoiriksi lähtevät Fenris ja Ruu. Viikon kuluttua siitä onkin Oinakka-ajot, mihin Heidi lainaa sprinttikisaan Shilon ja Frigan, ja itse osallistun keskipitkälle matkalle kuudella koiralla.

Heidin treenikokoonpano; oma koira Köpi johdossa Shilon kanssa, pyöräparissa sisukkaat pikkutytöt Kenna ja Frigga.

 

Paten lonkkakuvista tuli viimein lasku perjantaina. Maksan sen nyt pois, niin jospa se lausuntokin tulisi jo sitten alkuviikosta.. Pate on juossut mukana koko viikonlopun ja nyt on kerrankin meillä oikein rauhallinen ja huomaamaton kelpie ;)