Paten kanssa on tällä viikolla ollut teemana hypyt ja haltuunotto. Poika kun tykkäisi painaa esteitä ihan omassa järjestyksessä, mieluiten niin, että vähintään joka toinen este on putki ;) Ollaan siis harjoiteltu pieniä radanpätkiä erilaisten käännösten kera, jossa on putki vain ansaesteenä. Jos itse hyppykuvio sitten on mennyt hyvin, on Pötkis päässyt radan lopuksi sinne kauan kaipaamaansa putkeen. Alkuun meinasi olla aivan ylitsepääsemättömän vaikeaa Patelle olla menemättä putkeen, mutta kun se alkoi huomata, että mitä herkemmin se minua kuuntelee, sen nopeammin se pääsee minne haluaa, alkoi hommakin sujua. Paljon on vielä tekemistä allekirjoittaneen ohjauksessakin tosin... Monet kaarrokset on Patella vielä melko laajoja, mutta kylläpä se varmaan siitä pikkuhiljaa. Rimathan meillä hypyissä on ihan matalalla.

Pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja harjoitella pujottelu Paten kanssa valmiiksi. Hyvällä mallilla se sinällään on, mutta on vaan jäänyt treeneissä vähemmälle viime aikoina.

Tokopuolella perusasento alkaa hiljalleen muotoutua. Viilaamista vielä on, mutta eiköhän se sieltä lähiaikoina  löydy. Noutokapulan Pate ottaa jo suuhun ja kantaakin pieniä matkoja. Pikkuhiljaa edetään siinäkin..

On kyllä tunnustettava, että on tuo Pötkis mukava treenikaveri. Agilitykentällä sen silmiin syttyy samanlainen ilme kuin huskyille niiden päästessä vetämään - koko koira alkaa loistaa.