Tänään uskalsimme ensimmäistä kertaa tälle talvelle ylittää järven valjakolla - viime päivinä jäällä on pörrännyt edestakaisin moottorikelkkoja, joten loogisesti päättelimme, että täytyy sen meidätkin jo kestää. Ja niinhän tuo tekikin. Jatkossa treenaamaan lähdöt helpottuvat huomattavasti, kun pääsee starttaamaan suoraan jäälle eikä tarvitse hermoilla tien ylityksestä ja naapurin irti laukkaavista koirista.

Muutama kuva tältä päivältä. Matkassa oli yksitoista koiraa yhden reen edessä.


Photobucket

Photobucket

Flamja ja takana Frigga.


Photobucket

Noki.

 

Photobucket

Istna vierellään Siren.

 

Eilen kävimme Paten kanssa pitkästä aikaa tokon ryhmätreeneissä, ja sain jopa Tuomaksen kuvaamaan pari videopätkää. Eipä noissa mitään ihmeellistä ole, tuollaista yleistä puuhailua vain. Seuraaminen ei ole vieläkään paria askelta pidemmällä, olisiko kenelläkään käypää vinkkiä siihen? Noissa videoissa palkkaan Patea aika paljon lelulla, mitä oikeastaan harvemmin normaalisti teen. Vaikuttaisi heti aiheuttavan poikittamista tai muuten vaan epätarkkuutta, niin olen sitten koittanut pysyä vähän hillitymmässä palkkauksessa.

Muoks. 17.01.09 Linkitys ei nähtävästi edelleenkään pelaa, eli tässä nämä videoiden osoitteet näin suoraan, mikäli vilkaisu kiinnostaa niin kopioi allaoleva selaimen osoiteriville...

 

http://s239.photobucket.com/albums/ff120/istna/videot/?action=view&current=Patetoko0109.flv

http://s239.photobucket.com/albums/ff120/istna/videot/?action=view&current=Patenouto0109.flv

http://s239.photobucket.com/albums/ff120/istna/videot/?action=view&current=Patehyppy0109.flv