Näin myös pikku-Kennan ensimmäiselle kilpailulle. Ja hyvinhän se meni, lopputuloksissa olimme kolmansia 25 siperialaisvaljakon joukosta. Ei voi kuin olla tyytyväinen :) Pojat ja sinisilmäinen tyttö tekivät oikein mukavasti töitä, tosin Kennaa hieman ihmetytti uran varrella olleet ihmiset (meillähän ei täällä kotona koskaan näy muita kuin moottorikelkkoja, joita sitten onkin aivan riittämiin..). Ensimmäiseen ohitukseen Kenna ei meinannut uskaltaa lähteä, mutta kun sitten siitä päästiin eteenpäin, niin seuraavat menivät jo aivan mallikkaasti mistä olinkin erinomaisen iloinen. REK-1 napsahti jälleen koko porukalle.

Ura olisi muuten ollut tosi mukava ajaa, mutta viime päivien plussakelit olivat tehneet siitä pinnaltaan petollisen kovan - kun koirat lähtivät tosissaan laukalle niin kova pohja petti alta ja siinä sitä oltiin sitten nenällään. Ruu ilmeisesti venäytti toisen välikämmenensä jossain tällaisessa tilanteessa ja vaikka tulikin täysillä maaliin, niin kymmenisen minuuttia autolla oltuaan aristi jalkaa aika selvästi. Onneksi matkasta löytyi kaikki tarvittava ensiapuun ja kotona poika enää vain hieman varoi jalkaansa, muttei enää ontunut. Se saa silti nyt koko alkuviikon lepoa ja lempeää hierontaa ja toivottavasti toipuu ensi viikonlopun SM-kisoihin! Olisi voinut tietysti kuskikin käyttää vähän enemmän aivojaan ja ajatella kumpi on tärkeämpää, painattaa täysillä sprinttiluokassa vai säilyttää koirat ehjinä kauden pääkilpailuun... No, tekevälle sattuu, mutta toivottavasti tällä kertaa ei pahemmin.

Wimma juoksi Henkan valjakossa pyöräkoirana, sen ilme autolle tulon jälkeen oli mainio; "Mitä, ei kai me nyt jo lopeteta?! Tässähän just vasta pääsi kunnolla vauhtiin.." :) No, viikon päästä saa tosiaan mennä sitten Wimmakin jo vähän pidempään.

Minä tulossa maaliin.

Henkan porukka maalissa.Lopputuloksissa sijoitus taisi olla seitsemäs.

 

Ja lopuksi vielä minua noin 30 sekuntia nopeampi Urho. Team Kuusamo otti siis heti kaksi paikkaa palkintopallilla tänään :)

Tässä tullaan kohti maalia.

Pojat odottelemassa lähtöä.

Lämpimät kiitokset kuvista ja handlauksesta Jennille!