fenianpentuja.jpg

Pitäkää Mari poissa näiden luota! Sulkekaa se kellariin tai koiratarhaan tai työpaikalle, mutta älkää vaan enää päästäkö minua pentulaatikon laitamille lähiaikoina. Kävin tänään Santasilla ihastelemassa Sainen Fenian potria pikkuisia, ja niin, enhän minä olisi minä jos en pieniin koiravauvoihin ihastuisi <3 ... Reilun viikon vanhoja ovat huskynpoikaset näissä kännyllä otetuissa kuvissa. Eikä Marilla ole pentukuumetta. Ei. Ei vähääkään. Uskokaa jo!!

fenianpentu1.jpg


Treenattuakin tuli. Istna on joukon superyllättäjä, johti tänään melkein koko lenkin Shilon kanssa. Se menee varmasti ja tasaisesti ja vaikuttaa tosiaan oppineen suuntakäskytkin melkein itsestään. Ei koirilla hirveästi tuntunut eilinen pitkä lenkki painavan, mitä nyt startissa olivat kerrankin pikkuisen rauhallisempia :) Nokilla tosin venähti eilen välikämmen lievästi, ja se on nyt sitten seuraavan viikon tauolla parantelemassa jalkaansa.
Tässä todisteita eräälle ihmettelevälle Tuomaalle ;)
Video 1

Video 2

Pahoitteluni tosin, videot ovat väärin päin ja kännyllä kuvattuja, mutta näkee niistä sentään jotain.
istnashilo1108.jpg
Tässä on tultu vasta 15 kilometriä, ja Frigga-Kerttu taustalla on vakaasti sitä mieltä, että ei me nyt vielä mitään taukoja pidetä!