Nappulaliiga täytti 2,5-viikkoa eilen ja vilinää alkaa pentulasta löytymään. Jonkinverran persoonallisuuserojakin alkaa näkyä jo; siinä missä Anatol on vakaa ja rauhallinen, on taas Arod tulinen ja temperamentikas. Asterix on edelleen joukon pienin ja muistuttaa väritystään lukuunottamatta jotenkin liikuttavasti Aksua. Ava ja Astro ovat ensimmäisinä joka paikassa, karkasivat pentulaatikosta kaksiviikkoispäivän kunniaksi eivätkä muutenkaan vaikuta hätkähtelevän yhtään mistään. Amra-neiti puolestaan on rauhallisempi ja tasaisempi, ja miettii ennen kuin toimii.

Nyt, kun kaikkien silmät ovat kunnolla auenneet, on ollut jännittävä huomata, kuinka paljon sinisilmiä meillä täällä onkaan! Tällä hetkellä vaikuttaisi siltä, että Amralla, Asterixilla ja Astrolla on molemmat silmät siniset, ja muillakin ainakin toinen.

 

Astro

Astro

 

Amra

Amra

 

Ava

Ava

 

Arod

Arod

 

Asterix

Asterix

 

Anatol

Anatol

Pennut saivat äsken ensimmäistä kertaa "kiinteää" ruokaa, puuroksi turvotettuja nappuloita ja hiukkasen maidonkorviketta sekaan, ja ensimaistiaisten jälkeen sukelsivat ruoka-astiaan niin, että tappeluhan siitä meinasi tulla... Lienee siis ihan oikea aika alkaa vähitellen antaa lisäruokaa ;) Kennalla tosin vaikuttaisi maito vielä riittävän ihan kohtuullisesti, mutta varsinkin viime päivinä on jo huomannut, että se kaipaa välillä muutakin seuraa kuin pelkästään lapsosiaan.

 

Loppuun vielä Pate-faneille lupaamani pari kuvaa meidän uusista lenkkimaastoista. Ei ne maisemat tällä(kään) puolella järveä ole hullummat :)

Taustalla Suininkijärvi

 

Pate