..ovat Istnan pikkuiset verrattuna Nokin pentusiin. Viime yön aikana Noki synnytti kaksi poikaa ja yhden tyttösen, kaikki erisävyisiä harmahtavia kuten Nokikin. Emo ja pennut voivat oikein hyvin ja taitavat kaikki jäädä kotiin kasvattamaan Ellulle omaa valjakkoa :)

Istnan nelikko kasvaa oikein mukavaa tahtia, ovat pulskia ja pyöreitä niin kuin vain viikon ikäisen pennun kuuluukin olla. Ohessa viralliset 1-viikkoisvalokuvat:

Istnix

Istnix

 

Ikru

Ikru

 

Idefix

Idefix

 

Indigo

Indigo

 

Tytöt

 

Indigo - voiko olla olemassa mitään söpömpää?

Indigo - voiko olla olemassa mitään söpömpää??

 

Treenirintamalta huonoja uutisia; Aksu on parhaillaan kolmatta viikkoa antibioottikuurilla pitkällisen yskän ja keuhkotulehduksen takia. Ikäänkuin tässä ei olisi tarpeeksi, juoksi Milou keskiviikkoiltana aidantolppaan (!!) ja yhteentörmäyksen seurauksena onnistui jättämään tolppaan noin 5 x 7 cm palan ihoa keskeltä kylkeään. Siinä on nyt siis iso avohaava, jonka paraneminen kestää ainakin viikkoja, ellei pidempäänkin. Poika pääsi asumaan sisälle ja sai kunnon paketin rintakehänsä ympärille, jota se tosin koettaa antaumuksella tuhota ja minä puolestaan kiinnittää. Antibiootit saatiin toki myös ja nyt vain toivotaan, että paraneminen lähtee kunnolla käyntiin.