Tänään olimme mätsärissä täällä Kuusamossa. Piilopolun joukkio lähti matkaan kokoonpanolla Istna, Pate ja Kenna, joista kaksi jälkimmäistä pääsivät vielä pentuluokkaan. Paikalle oli saapunut ihan mukavasti porukkaa, yhteensä taidettiin esittää päälle neljäkymmentä koiraa, mikä meidän perukoilla on varsin hyvä määrä. Tuomarina toimi eläinlääkäri Sauli Laaksonen.
Pate ja Kenna saivat molemmat punaiset nauhat omissa pareissaan, joten punaisten pentukehään piti pyytää äitiä esittämään Patea. Sille ei tällä kertaa sijoitusta tullut, mutta suureksi yllätyksekseni pikku-Kenna säteili oikein hienosti ja valittiin pentujen parhaaksi!
Istna sai myös aikuisten kehässä punaisen, mutta ei sijoittunut. Sitten vain odottelemaan BIS-kehää, johon olivat päässeet Kennan lisäksi kaksi silkkiterrieriä, labradorinnoutaja ja australianpaimenkoira. Tuomari valitsi päivän kauneimmaksi pienen tytön handlaaman terrierin, ja toiseksi sitten tulikin Kenna :) Olin kyllä oikein tyytyväinen, erityisesti siihen että Kennalla tuntui olevan mukavaa ja melko mitättömästä harjoittelumäärästä huolimatta se esiintyi varsin mallikkaasti.
matsari08voittajat.jpg
BIS-sijoittujat.

matsari08kenna.jpg
Kenna the näyttelytähti ;)