... Suuntaamme huomenna heti, kun pääsen töistä. No, ihan keskelle ei-mitään emme sentään lähde, kun on oikein sähköistetty mökki varattu ja kaikkea, mutta joka tapauksessa edessä on viikonloppu metsässä Tuomaksen ja koirien kanssa. Alunperin ajatus oli mennä sinne koiravaljakoilla, noin viitisenkymmentä kilometriä suuntaansa, mutta suunnitelmat muuttuivat katsottuamme säätiedotuksia. Viimeiset pari viikkoa jatkuneille pakkasille ei aivan vielä näy loppua, ja koska emme halunneet huskien nukkuvan taivasalla ilman suojaa, päätimme ottaa auton ja koirakärryn. Tuleepa samalla junioreille hyvää kisaharjoitusta, kun ensimmäistä kertaa pääsevät asumaan viikonlopun kärryssä ja stake outissa. Patekin pääsee mukaan, koska mökin omistaja ystävällisesti toivotti myös koirat tervetulleiksi sisälle -noh, ei ehkä kaikkia kolmeatoista kuitenkaan...

Patea ei pakkaset haittaa eikä ainakaan menoa hidasta. Takki ja haalari vaan päälle ja aina se on yhtä innokkaana ulos lähdössä. Parhaimmalle iltalenkille - taisi olla eilen- puin sille kaksi manttelia päällekkäin kun mittari näytti -29 astetta ja Pötkis vaikutti aivan tyytyväiseltä niin kauan kuin pysyttiin liikkeessä.

Tällä hetkellä tytöistä on juoksussa ainakin Noki ja Kenna, Istna on aloittamaisillaan (toki, sopivasti ennen kisoja niin että ainakin nämä ensimmäiset nyt jää väliin... mrr..) ja Siiri-samojedi. Siiriin Pate on aika rakastunut, mutta pystyy kuitenkin keskittymään moitteettomasti myös tokoon ja muihin asioihin silloin, kun sitä siltä pyydän.

Mukavaa viikonloppua kaikille! Kuvia luvassa sitten sunnuntaina tai maanantaina, kun palaamme reissulta :)