Pate pääsi pitkästä aikaa kaupunkiin viikonloppuna, kun kävimme pyörähtämässä Jyväskylässä kelpieden erikoisnäyttelyssä. Etukäteen vähän jännitti, miten poika suhtautuu näyttelyn vilinään, kun erkkari pidettiin Paviljongissa kv-näyttelyn yhteydessä, mutta eihän tuo pahemmin ihmetellyt. Tuliaisina australialaistuomari Joe Daidonelta oli NUO ERI/3., mihin olimme sinällään ihan tyytyväisiä; varsinkin, kun tuomari vaikutti etsivän vähän eri tyyppistä koiraa kuin Pate on. (ehkä myös esittäjä voisi harjoitella koiran parhaiden puolien korostamista vähän enemmän..)

Reissussa tavattiin paljon vanhoja tuttuja ja jokunen uusi, kiitokset kaikille mukavasta viikonlopusta! Kehien jälkeen saatiin sisarukset kerättyä samaan kuvaan, tosin hallivalaistuksessa kuvien laatu ei ole mikään loistava.

Pate, Jilla ja Rape

Rapen kanssa Pate näyttää aina vain jatkavan siitä, mihin viimeksi jäätiin - iloisesti leikillä mentiin taas. Hyvin mahtuivat veljekset myös samaan huoneeseen nukkumaan ja aamulla herätessä piti Mirkan kanssa hetken arvailla, kumman koira itse kullakin sängyssä sattui olemaan :)

Veljekset kuin ilvekset

 

Veljekset kuin ilvekset, osa 2

Kotona odotti vajaa parikymmentä senttiä uutta lunta ja oikea joulumaa lumisine puineen. Eipä käy kateeksi teitä etelässä asuvia, vaikka lyhyemmällä ajomatkalla monesti pääsettekin ;)