... oli Kiimingin Aarnivalakioissa eilen, jossa olin Flamjan, Frigga-Kertun, Fenriksen ja Ruun kanssa. Ensimmäistä kertaa kilpavaljakkoni koostui kokonaan saman pentueen koirista, ja pakko tunnustaa, että onhan se nautinto ajaa valjakolla, joka työskentelee samalla tavalla, samalla fiiliksellä ja pelaa hienosti yhteen.

Kilpailuun osallistui yhteensä 40 puhdasrotuista valjakkoa, joista 28 siperianhuskyja. Arpaonni ei varsinaisesti suosinut, kun lähdin numerolla 38, ja päivän lämmetessä ura ehti pehmetä melkoisesti ennen kuin me pääsimme edes matkaan. Koirat tepsuttelivat kuitenkin aivan reippaasti ja saivat ainakin ohitusharjoitusta kerrakseen - lopetin ohitusten laskemisen jossain kymmenen kieppeillä. Kiitokset hyvin sujuneista ohituksista kilpakumppaneille! Pari pientä sotkua jouduin matkan varrella korjaamaan, mutta kaikkiaan oma valjakkoni tuntui jotenkin hyvin aikuismaiselta verrattuna edellisiin vuosiin.

Maalissa oli lämmin sekä kuskilla että koirilla, sen verran joutui itsekin pehmeällä uralla työskentelemään. Lopputuloksissa olin 4./40, ajan riittäessä kevyesti myös REK1-tulokseen. Hyvä tessukat!!

Kiitokset Piialle handleriavusta, pääset varmasti samoihin hommiin jatkossakin jos vain kiinnostaa ;)

Nyt sitten pohtimaan Kuusamo Sprintin kokoonpanoa - Flamja aloitti juuri juoksunsa, joten paras kilpajohtajani joutunee jäämään kotiin. Tällä hetkellä veikkaus olisi, että kauden viimeiseen kilpailuun lähtevät Milou, Astro ja Kenna, sekä Fenris tai Kerttu tai Wimma tai sitten joku muu... Katsellaan, onhan tässä kokonaista kaksi viikkoa aikaa ;)