...ja sitten paria päivää myöhemmin ei enää ollutkaan. Varsin lyhyeksi jäi siis viime kertainen ilo lumesta, ja sen jälkeen lämpötilat ovatkin pysytelleet vakaasti plussan puolella. Vettä on kyllä tullut, ajoittain kuin saavista kaataen, mutta se ei juurikaan lohduta ;) Nyt on torstaiksi säätiedotuksiin piirretty lumihiutaleita, ja senkin jälkeen käyrät näyttävät muutamia miinusasteita, joten jospa se tästä. Toivossa on hyvä elää...

Sain Pinjalta Patesta vauvakuvia, lämpimät kiitokset! On se ollut söpö pienenä. Vähän kyllä harmittaa, että se vaihe jäi itseltä kokematta, vaikka erittäin hyvässä hoivissahan Pate Lappeenrannassa Leenan luona oli.
Patepienena2-1.jpg
Kuva: Katri Takkinen

patepienena.jpg
Tässä jo vähän isompana. Kuva Pinja Tuukkanen.

Tällä hetkellä ollaan Paten kanssa aloitettu liikkeestä seisomisen harjoittelu. Naksun ja kosketusalustan kanssa mennään, ja nyt alkuun on työn alla paikallaan seisominen. Eli minä pyörin koiran edessä ja ympärillä ja naksuttelen, kun se pysyy etutassut alustalla eikä liikuta niitä, vaikka minä liikkuisin. Nopeita maahanmenoja on myös ohjelmassa, tosin eri harjoituskertoina. Perusasento on aika hyvä jo, se saa olla nyt muutaman viikon taka-alalla. Ihan uutena asiana ollaan lisäksi alettu tekemään hieronta- ja rentoutumisharjoituksia. Ensimmäiset kerrat ovat lähinnä menneet koiran puolelta jännittämiseen - Pate oli vakaasti sitä mieltä, että tässä nyt on jotain epäilyttävää. Vähintään leikataan kynnet tai jotain muuta ilkeyttä ;) Pienelle, murkkuikäiselle kelpiemiehelle nämä harjoitukset ovat oikein hyvästä, varsinkin ajatellen mahdollista tulevaa kisakoiran uraa, jossa sen olisi hyvä oppia nauttimaan myös hieronnasta ja rentoutumaan paikassa kuin paikassa.