patejahaalari.jpg

Pate kävi tänään shoppailemassa talven varalle. Alkuun olin ajatellut ommella haalarin itse, mutta kun mistään ei tuntunut löytyvän sopivaa kaavaa tai mallia, totesin että antaa olla, ja marssittiin pojan kanssa kauppaan. Fleecehaalari vaikutti kylmiin pakkasiin sopivimmalta ja Pate itsekin tykkäsi sen pehmeydestä eniten (tai pitäisikö sanoa - inhosi vähiten... ;). Haalari myös suojaa aran vatsanalusen tavallista manttelia paremmin. Mutta toiveena on siis edelleen, että pikkukelpie kasvattaisi itselleen kunnollisen alusvillan eikä vaatetusta tarvittaisi kuin kovimmilla pakkasilla.

Kaikki Vitin pennut, Flamja, Frigga, Fenris ja Ruu kävivät tänään rokotuksilla. Huligaanilauma käyttäytyi yllättävän hyvin ja varsinkin Frigasta ja Ruusta olisi ollut oikein hauskaa käydä tutkimassa vastaanoton jokainen nurkka. Patekin oli matkassa ja luovutti veripisaroitaan tieteen hyväksi, eli toisin sanoen kasvattaja-Leena voi odotella Paten CA-näytteen saapuvan postissa lähipäivinä.

Huskyt alkavat olla jo valmiita treenimatkan pidentämiseen. Toivottavasti viikonloppuna saamme koirakärryn kuntoon ja pääsisimme taas uusille urille.