Viikonlopun aikana innostuimme päiväretkeilemään; lauantaina oli vuorossa Kuntivaara Itä-Kuusamossa ja tänään Iivaara kunnan eteläisemmässä kolkassa. Pate oli mukana molemmilla reissuilla, se on valtavan vaivaton retkikoira. Juoksentelee vapaana, jättää kaikki riistaeläimet rauhaan ja pitää huolen, että evästauolla on paikalla ;)
Lauantaina sää oli pilvinen ja viileä, tänään aurinko helli meitä suurimman osan aikaa. Valikoitua kuvasatoa seuraavassa:
kuntiv08kukat.jpg
Metsätähtiä

kuntivkesa08minapate.jpg
Minä ja Pate Kuntivaarassa

kuntivkesa08lehdet.jpg
Peikonlehtiä?

kuntivkesa08naava.jpg

kuntivkesa08itp.jpg
Tuomas, Istna ja Pate Kuntivaaran huipulla.

kuntivkesa08.jpg

kuntivkesa08hilla.jpg
Hillan kukinta vaikuttaisi onnistuneen hyvin :)

iivaara08viirupate.jpg
Viiru ja Pate Iivaaran huipulla.

iivaara08Pate2.jpg

iivaara08tintti.jpg
Tinttikin pääsi mukaan ihailemaan maisemia

iivaara08me.jpg
Perhekuva, kerrankin ;)

iivaara08pate.jpg

iivaara08viiru.jpg


Pate on nyt sitten ilmoitettu Kuopion näyttelyyn pentuluokkaan. Lähinnä tavoitteena on tavata tuttuja ja nähdä vähän lisää kelpieitä, menestyksestä viis (on meillä nimittäin tuossa kehäkäyttäytymisessä jonkin verran harjoittelemista..).
Viiru pääsi tällä viikolla ensimmäistä kertaa tälle kaudelle agilitykentälle, ja pienen alkukankeuden jälkeen sillä oli oikein hauskaa. Viirun ohjaaminen on melkein kuin hermolepoa allekirjoittaneelle, se korjaa minun ohjausvirheeni niin kauniisti ;) Siren edistyy ihan mukavasti ja ekat viralliset kisat ovatkin suunnitelmissa elokuulle.