apr09viiru10v.jpg

Rakas Viiru täytti kymmenen vuotta 15.4. Uskomatonta, miten nopeasti nämä vuodet ovat kuluneet. Niin paljon on tullut yhdessä koettua - on naurettu, välillä itkettykin; on haaveiltu, ihailtu lukemattomia auringonnousuja ja laskuja; on kuljettu uusia polkuja, etsitty sitä omaa ja oikeaa ja pikku hiljaa löydettykin. Niin monia unohtumattomia hetkiä...

Olen istunut tässä kauan miettien, mitä kirjoittaisin. Katselen noihin viisaisiin tummiin silmiin ja muistelen tätä yhdessä kuljettua matkaa. Toivottavasti sitä on meille varattu vielä pitkälle tulevaisuuteenkin.

viiru10vpate.jpg

Lauman vanhin ja nuorin.

 

Pate on nyt ilmoitettu sitten tokokokeeseen 24.5. tänne Kuusamoon ja näyttelyyn Rovaniemelle 21.5. Tiedossa siis kiireinen viikko toukokuun loppupuolella ;) Tokossa on monikin asia vielä kesken, mutta mennään nyt kotiseuraa kannattamaan ja katsotaan, mitä saadan aikaiseksi. Jos käy kuten Viirun kanssa noin kahdeksan vuotta sitten, niin pisteillä ei ole paljon repostamista. Mutta ehkä ohjaaja olisi kahdeksassa vuodessa oppinut jotain? Se jäänee nähtäväksi.