Noki kävi alkuviikosta ultrassa ja todettiin tiineeksi, ihanaa! Useampia pikkuhuskyja masussa näytti asustelevan, mikä oli oikein positiivinen uutinen. Nyt vain jännityksellä odottelemaan elokuun viimeistä viikkoa :)

Pate puolestaan kävi parisen viikkoa sitten Kemissä pyörähtämässä näyttelykehässä ja niinhän siinä kävi, että serttiruusukkeen kanssa tultiin kotia. Lopullinen saldo oli NUO ERI1, PU-1, SERT ja VSP, vaikka kehässä ympärillämme pyörinyt ilkeä kärpänen koittikin pilata koko esiintymisen ;) Nyt on Patella takana kaksi näyttelyä aikuisten luokissa ja kaksi sertiä, ei hullummin.

Muutoin koirien kesäloma jatkuu edelleen. Pikkuisen ollaan tokoa otettu Paten kanssa ja nyt vaikuttaa jo ihan lupaavalta; toistojen määrä tosin on edelleen aivan minimi. Agilitystä ollaan jouduttu pitämään parin viikon pakkotaukoa esteremontin ja oman sairasteluni takia, toisaalta en usko että se tässä vaiheessa on pahitteeksi. Saattaapa jopa olla, että jätämme koko lajin nyt tältä vuodelta - tai ainakin tavoitteellisen treenaamisen. Pikkuisen voidaan käydä pitämässä hauskaa esteillä mutta parempi ehkä antaa pojan nyt vielä yksi talvi varttua ja kasvaa aikuiseksi.

Syystreenikautta odotellaan jo suurella innolla. Huskytkin alkaa jo illan viilentyessä vilkuilemaan, että koska kaivetaan valjaat ja liinat taas esille. Todennäköisemmin parisen viikkoa vielä menee, ennen kuin kunnolla päästään aloittelemaan.

Viikonlopuksi Pate saakin pitkästä aikaa kelpieseuraa, kun Mirka ja Marika kera Rapen ja Nemon ajelevat tänne Lappeenrannasta. Tarkoitus olisi retkeillä Oulanka- ja Kitkajokien varrella pari yötä. Hauska nähdä, vieläkö pojat tulevat keskenään toimeen ;)