Palkintoja tulee sisään ovista ja ikkunoista. Osallistuin joskus talvella Kotivinkin ja Best Friend Groupin järjestämään Tassusankari -kirjoituskilpailuun, mihin piti kirjoittaa lyhyt kertomus omasta koirasta ja miksi se on arkipäivän sankari. Ehdin jo unohtaa koko asian, ennen kuin juuri äsken postimies kävelee ovelle ja antaa minulle laatikollisen "lemmikkitarvikkeita". Laatikosta paljastui iso kasa koiranherkkuja, pari ruokakuppia ja ties mitä, ja lappu, jossa onniteltiin sijoittumisesta ko. kilpailussa :D

Mutta onhan se kyllä arjen sankari, tuo huvittava otus. Sen elämäntehtävänä on mitä ilmeisemmin pitää meidät kaikki hyvällä tuulella. Ei kulu päivääkään ettenkö muistaisi olla onnellinen siitä, että se on elämääni saapunut. Tittelit, palkinnot, kisoissa pärjääminen on kaikki toissijaista sen rinnalla, että tuo musta pieni koira ja minä oikeasti sovimme toisillemme.

Tänään muuten on kulunut täsmälleen vuosi siitä, kun tapasin Paten ensimmäisen kerran. Kiitos Leena, että uskalsit päästää Paten tänne pohjoiseen.

konttainen09pate.jpg